HIT WebbDesign.se

Second Hand butik

Second Hand butik och café

BARNAHJÄLPEN är en ideell förening som startades 10 november 2011 i Trollhättan. Styrelsen består av fyra medlemmar som arbetar ideellt. Vi har startat en Second Hand butik på överbyområdet i Trollhättan. Det finns ett litet café i lokalen och vi tycker själva att det är en välkomnande och trevlig plats vi har skapat där.

Varorna som säljs är skänkta och allt överskott går till välgörenhet riktat till barn. Det finns dock en liten hanverkshörna där varor från Gambia säljs som en del i projektet ”Hjälp till självhjälp”.
(Läs mer under fliken ”våra projekt”.)

Du kontaktar oss enklast på telefon 0520-38800 eller e-post info@barnahjalpen.se.

 Butiken är öppen:    
  Tisdag 11-18
  Onsdag 11-18
  Torsdag 11-18
  Fredag 11-18

Lördag 11-15
Inlämning av varor:
Måndag 10-16
Övriga dagar under
öppettiderna.
 

 

Gåvor till BARNHJÄLPEN

Vi hämtar om Ni inte kan komma till vår butik. Ring så gör vi upp en dag som passar. Vi tar HJÄRTLIGT emot saker som ni inte längre behöver och som Ni tycker kan skänkas till hjälp för andra. Det finns flera skäl att ge...

  • Fler kan handla ekonomiskt och vi sparar världens resurser genom att återanvända saker som det inte är något fel på.
  • Vinsten från försäljningen går till bistånd och hjälp till de barn som inte har fått en så bra start i livet som de borde ha fått.

Detta ger oss alla ett verktyg att faktiskt kunna göra skillnad oavsett hur lite man kan bidraga med. Att skänka ”en tjuga” var månad skulle kunna göra underverk om vi är många.

Varje krona räknas...


  http://www.barnahjalpen.se | info@barnahjalpen.se | 0520-388 00